Dieta dukan a fost creata de doctorul francez Pierre Dukan in urma cu mai mult de 10 ani ca tratament impotriva obezitatii.
alimente dukan

Fasolea Verde in Dieta Dukan

Se poate consuma in:

Croaziera PV 

Consolidare 

Stabilizare 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)

Informatii nutritionale:



Proteine – 2%; Lipide – 0.2%; Glucide – 5.7%; KCal/100g – 33.

Fasolea verde sau pastai este permisa in dieta dukan incepand cu etapa de croaziera PV.

Fasolea verde la conserva este deseori bogata in sodiu (sare). Daca alegeti sa consumati fasolea verde din conserva incercati sa aleegeti conserve cu cat mai putin sodiu si limitati consumul la nu mai mult de 200 de grame pe zi. Cel mai bine este sa alegeti fasolea verde proaspata.

De asemenea nu mancati cantitati mari de fasole verde decat daca sunteti siguri ca e tanara. Cu cat se apropie de maturitate bobul de fasole contine tot mai multi carbohidrati si grasimi.

Sfat: Nu consumati fasolea verde cruda sau incomplet gatita. Negatita, fasolea verde este bogata in lectine, ce pot fi daunatoare daca sunt consumate in exces.

Fasolea Verde in Dieta Dukan, 5.0 out of 5 based on 4 ratings


S-ar putea sa iti placa:

Lasati un comantariu