Dieta dukan a fost creata de doctorul francez Pierre Dukan in urma cu mai mult de 10 ani ca tratament impotriva obezitatii.
retete dukan

Spanac cu sos bechamel


Pin It

Se poate consuma in:

Contine 1 Aliment Tolerat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Ingrediente:

  • 1 kg spanac proaspat
  • sare, piper
  • 4 linguri de branza cremoasa 0% grasime
  • sos bechamel Dukan

Mod de preparare:

  1. Se pune o oala cu apa la fiert.
  2. Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga spanacul si se opareste cateva minute. Scurgem bine spanacul si il bucatim.
  3. Punem o tigaie pe foc si tragem un pic spanacul cu un dinte de usturoi, sarea si piperul.
  4. Adaugam sosul bechamel si 2 linguri de branza cremoasa 0%.
  5. Mai lasam pe foc inca 5-10 minute amestecand din cand in cand. Scoatem spanacul din tigaie si il punem in farfurie sau intr’un tupper.
  6. Se adauga ultimele 2 linguri de branza si se amesteca.

Se poate servi simplu sau cu orice fel de carne, peste sau oua fierte.

Pofta Buna!

Multumim pentru reteta Cristina !

Spanac cu sos bechamel, 5.0 out of 5 based on 1 rating


S-ar putea sa iti placa:

Lasati un comantariu